DANUBIO: Új gyöngyszem épül a Marina parton

Régóta dolgozik a lakóingatlan-fejlesztői területen, életében izgalmas kitérő volt, amikor Kínában élt és dubai luxusfejlesztésekhez toborozott vevőket. Szili Balázs – a DANUBIO projekt marketing és értékesítési vezetője – komoly nemzetközi ráláttással rendelkezik a luxusingatlan-fejlesztésekre, ahol mostanában kifinomult vevőkkel lehet találkozni. Az észak-pesti Duna-part ikonikus ingatlanprojektje magabiztos léptekkel halad előre a megvalósulás útján, s mivel a DANUBIO nem átlagtermék, így nem kell tolongásra számítani. A fejlesztő Cretum Development bizakodó, a második ütem tervei pedig a fiókban vannak.

Lassan túl vagyunk a koronavírus miatti járványhelyzeten, kezd élénkülni az ingatanpiac. Változott-e valami? Hogyan hatott a DABUBIO projektre a járványhelyzet?

Érezhető, hogy a járványhelyzet miatt megtört a lendület, emiatt egy kicsit nekünk is vissza kellett venni a marketing területi aktivitásból az elmúlt három hónapban. Azt viszont látni kell, hogy a DANUBIO egy különleges épület:

A cikk további része a Bankár Magazinban olvasható.